• 0.jpg
  • 01.jpg
  • 02.jpg

 این شرکت در فاز اول تولیدات خود، تولید خامه قنادی با نام تجاری سالویا  برای انواع مصراف شیرینی و کیک را با ظرفیت 30 تن در شیفت در دستور کار خود  قرار داده و تا کنون توانسته است با استفاده از بهترین مواد اولیه و ماشین آلات مدرن و چرخه کامل کنترل کیفیت سهم بزرگی در بازار خامه قنادی مرغوب داشته باشد.

 

 


·       خامه قنادی خالص (صورتی)



 این محصول تهیه شده از خامه تاره و شکر می­ باشد و دارای نقطه ذوب پایین و بافتی لطیف بوده و مناسب جهت تهیه نان خامه ای، شیرینی تر و گل خامه برای انواع دسر می­باشد. همچنین می توان برای لطیفتر نمودن و افزودن طعمی مناسب به اواع دیگر خامه مورد استفاده قرار گیرد.

 

 

 
 

·       خامه قنادی قرمز


 

      این خامه دارای نقطه ذوب متوسط بوده و برای اکثر مصارف شیرینی تر و کیک مناسب می­ باشد. قوام و ماندگاری در عین دارا بودن طعم مناسب، این امکان را به قنادهای محترم می­ دهد که از این محصول در انواع کیک، روکش خامه، نان خامه­ ای، دسر و تزئینات استفاده نمایند. 

 

 

 
 

·       خامه قنادی آبی

 

 

این خامه دارای نقطه ذوب بالا بوده در دمای محیط قوام و بافت خود را برای مدت طولانی حفظ می­ نماید. چنین خصوصیاتی این محصول را برای انواع تزئینات و روکش کیک و همچنین بنا به سلیقه استادان قنادی برای افزودن قوام بیشتر به انواع دیگر خامه مناسب می­ نماید.